Hvem

Indehaver af Dyreklinikken Nucleus og behandler er Birgitte Langvad. Hun er uddannet som dyrlæge i 1990 og har i mange år virket som praktiserende dyrlæge for både hunde, katte og heste. Dels på Landbohøjskolen i København og dels i praksis i Jylland og Nordsjælland.

Birgitte tog en international akupunktur uddannelse i 2005 under IVAS. (International Veterinary Acupuncture Society). Hun har siden da taget en række efteruddannelser i bl.a. smertebehandling, osteopati, hudlidelser og laserbehandling. Herudover har Birgitte været i praktisk klinik hos Steve Marsden, Canada.
Birgitte er uddannet som Human Akupunktør under Dansk Medicinsk Selskab for Akupuntkur.
Birgitte er uddannet i kinesisk urtemedicin på master niveau. En uddannelse, der udbydes af IVAS og CIVT (College of Integrative Veterinary Therapies i Sydney)
Birgitte har taget en efteruddannelse i Canine Sportsmedicine and Rehabilitation hos CRI (Canine Rehabilitation Institute, Florida) i 2017.

Birgitte er næstformand i Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur (DMAS), medlem af House of delegates i International Veterinary Acupuncture Society (IVAS) samt bestyrelsesmedlem i NOVAS (Nordic Acupuncture Society).