Vandløbebånd

 

Klinikken har nyt vandløbebånd designet og udført efter vores ønsker. Der med har vi fået den rette længde og størrelse, der passer også til store hunde. Det er vigtigt at løbebåndet er så langt, at hundene kan afvikle deres skridt ordentligt, også i høj fart. Mange præfabrikerede løbebånd til hunde har tendens til at være for korte, hvilket dels kan gøre hundene usikre og dels øger risikoen for skader. 

Der er knyttet en stor vandtank til vandløbebåndet forsynes med pumpe således at tømning og fyldning sker meget hurtigt. Der er også flere filtre, der renser vandet undervejs. Vandet er ikke tilsat klor eller brom, men skiftes i stedet, når det trænger. 

Langs løbebåndet i ”akvariet” er der et fodpanel, der gør at man som behandler kan stå inde sammen med hunden og støtte den, hvis det er nødvendigt. Det gælder især for hunde, der har lammelser og problemer med at gå. 

Løbebåndet er forsynes med en måler til vandstanden samt elektronik til at styre tempo på båndet samt fyldning og tømning. 

Brug: 

Vandløbebåndet kan bruges til træning af sportshunden, seniorhunden eller hunde der har brug for genoptræning. Det bruges i forbindelse med konsultationer. 

Der er også mulighed for at bruge det til træning af sin sportshund. Der kan købes 10 turs-kort der involverer dyrlæge tjek 1. gang og 1 gang midtvejs. Dyrlægen vil sikre sig, at hunden bevæger sig korrekt og lægge et program, der passer til den pågældende hund. For den erfarne bruger, er der også mulighed for at købe kort, der ikke involverer dyrlæge eller anden assistance. 

Priser (incl. moms): 

10 turs-kort med to dyrlægetjek2125,- 

1 gang med dyrlæge 312,50,- 

1 gang med anden assistance   250,- 

1 gang uden assistance  187,50,-